Da li ste ikada osjetili uzbuđenje otkrivanja skrivene funkcije u vašoj omiljenoj aplikaciji? Taj mali “aha!” trenutak kada shvatite da je vaš radni proces upravo postao mnogo lakši?

Pa, pripremite se, jer je Folderit uveo ne jedno, ne dva, već deset ažuriranja koja mijenjaju igru. Bilo da ste iskusni veteran Folderit-a ili novajlija u bloku, ova poboljšanja su postavljena da revolucioniraju vaše iskustvo upravljanja dokumentima.

1. Okta & Active Directory SSO

Jako dobro razumijemo frustracije oko više lozinki. Unesite novu integraciju sa Azure Active Directory (sada Entra ID) i OKTA. Ako vaša organizacija koristi ove platforme za centralizovano upravljanje korisnika, prijelaz je lagan. Sa ovom integracijom, korisnici mogu uživati u besprijekornom iskustvu prijave, poboljšavajući sigurnost i efikasnost.

2. Radni proces priznavanja

Jeste li ikada osjetili tjeskobu slanja ključnog dokumenta i susretanja sa… tišinom? Novi radni tok priznanja je tu da spasi dan. Za razliku od tradicionalnog toka odobravanja, Ova funkcija nudi jasno dugme ‘priznato’, savršeno za usaglašenost sa ISO-om ili kada vam je potrebna potvrda da je vaš tim vidio Ključna uputstva. Plus, sa ugrađenim zapisima za reviziju, možete lako pratiti priznanja.

3. Grupna snaga u radnim procesima

Postavljanje tokova posla može biti posao, posebno kada se radi o velikoj grupi. Sa mogućnošću dodavanja čitave grupe korisnika u jednom potezu, ovaj proces je upravo dobio veliku nadogradnju. Bilo da šaljete dokument za potpise, odobrenja ili priznanja, ova funkcija osigurava da niko nije izostavljen.

4. Kontrolna tabla koja zaista odražava vaše potrebe

Renovirana korisnička Kontrolna tabla nudi sveobuhvatan pregled vaših zadataka. Od pregleda dokumenata koji čekaju vaše odobrenje do praćenja statusa dokumenata koje ste poslali, ova kontrolna tabla osigurava da ste uvijek upoznati.

5. Metapodaci za foldere i eksterne veze

Metapodaci više nisu samo za datoteke. Sa mogućnošću dodavanja prilagođenih metapodataka u fascikle, poboljšana je organizacija i mogućnosti pretrage. Bilo da se radi o oznakama, bilješkama ili rokovima, Ova funkcija osigurava da vam je sve nadohvat ruke.

6. Resursi za umrežavanje

Folderit-ova proširena funkcija povezivanja mijenja igru. Ranije je povezivanje bilo ograničeno na fajlove. Sada se bilo koji resurs može povezati s bilo kojim drugim, bilo da se radi o datotekama, mapama ili vanjskim vezama. Ovo međusobno povezano okruženje osigurava da vaši resursi nisu samo uskladišteni, već su i smisleno povezani, poboljšavajući navigaciju i referencu.

7. Podsjetnici za vanjske veze

Pomoću funkcije proširenog podsjetnika ne samo da možete postaviti podsjetnike za datoteke, već i za vanjske veze. Zamislite da imate vezu za anketu i da možete postaviti podsjetnik za određene korisnike ili grupe da je završe. Poenta je u tome da se zadaci blagovremeno rješavaju i da ništa ne prođe kroz pukotine.

8. Renovirana numeracija dokumenata

Ažurirana šema numerisanja dokumenata sada uključuje dinamički element – roditeljski Broj. Ovo omogućava organizovaniji i intuitivniji sistem numerisanja, posebno kada se sami folderi mogu tretirati kao pojedinačni dokumenti sastavljeni od različitih datoteka.

9. Srodne stavke i vidljivost metapodataka

Prilikom postavljanja toka posla, mogućnost kontrole vidljivosti povezanih stavki i metapodataka dokumenta za one koji odobravaju može biti neprocjenjiva. Povezivanjem pratećih dokumenata ili dokaza sa glavnim dokumentom koji se razmatra oni koji odobravaju dobijaju sveobuhvatan pogled, što dovodi do informisanog donošenja odluka.

10. “Kreator” u koloni prikaza mape: znajte ko stoji iza magije

Jeste li se ikada zapitali ko je učitao određeni fajl? Sa novim parametrom ‘Kreator’ u prikazu foldera, identifikacija originalnog uploadera je sada tu. Nema više pregledavanja tragova revizije; Informacije su tu ispred vas.

Posebna spominjanja: Dublje zaranjanje u Folderit-ove karakteristike

• Napravite integraciju za automatizaciju:

Folderit-ova integracija sa Make-om omogućava korisnicima da dizajniraju, grade i automatizuju tokove posla. Bilo da se radi o automatizaciji odobrenja dokumenata ili pojednostavljivanju procesa unosa podataka, sa Make-ovim kompletom alata bez koda, mogućnosti su ogromne. Ova integracija to osigurava Folderit nije samo mjesto za spremanje dokumenata, već platforma za optimizaciju i automatizaciju vaših zadataka vezanih za dokumente.

• DocuSign integracija e-potpisa:

U današnjem digitalnom dobu, fizički potpisi mogu biti usko grlo. Folderit-ova integracija sa DocuSign-om osigurava da se dokumenti mogu potpisati digitalno, ubrzavajući procese kao što su odobrenja i sporazumi. Ova funkcija je posebno ključna za preduzeća koja posluju na daljinu ili sa zainteresovanim stranama širom različitih lokacija.

• Microsoft Office 365 Integration:

Mogućnost kreiranja ili uređivanja Word, Excel i PowerPoint datoteka direktno unutar Folderit-a To je dokaz njegove svestranosti. Korisnici ne moraju žonglirati između aplikacija; sve se može učiniti unutar Folderit ekosistema, a promjene se automatski vraćaju na vaš račun.

• 256-bitna SSL enkripcija i Amazon S3 protokol:

Sigurnost je najvažnija u svakom DMS-u. Folderit koristi 256-bitnu SSL enkripciju, osiguravajući da su podaci u tranzitu sigurni. Pored toga, Amazon S3 protokol nudi robusnu zaštitu od potencijalnih kršenja.

• Prilagođeni Metapodaci:

Osim pohranjivanja dokumenata, njihovo razumijevanje je ključno. Sa Folderit-ovom prilagođenom funkcijom metapodataka, korisnici mogu dodati određene oznake, bilješke ili prilagođena polja u dokumente. Ovo ne samo da poboljšava mogućnosti pretrage, već i osigurava da se dokumenti mogu kategorizirati i razumjeti na prvi pogled.

• Napredno OCR (optičko prepoznavanje znakova):

Traženje dokumenata na osnovu njihovog sadržaja, a ne samo njihovih naslova, mijenja igru. Folderit-ov napredni OCR osigurava da je sadržaj unutar dokumenata, čak i ako su skenirane slike, indeksirani. To znači da će potraga za određenom frazom ili pojmom izvući dokumente koji sadrže taj izraz, čak i ako ga nema u naslovu.

• Trostruke sigurnosne kopije i dvofaktorska autentifikacija:

Pouzdanost podataka je osigurana sa sigurnosnim kopijama na tri odvojene lokacije. A za one koji su zabrinuti za sigurnost pristupa, dvofaktorska autentifikacija pruža dodatni nivo zaštite, koji zahtijeva jedinstveni kod poslan na vaš mobilni telefon za pristup sistemu.

• Povezivanje resursa i pretraživanje preduzeća:

Mogućnost povezivanja resursa unutar sistema i moć pretraživanja koristeći više parametara, od fraza do prilagođenih metapodataka, osigurava da korisnici mogu brzo pronaći i povezati potrebne informacije.

• Folderit: revolucioniranje upravljanja dokumentima za budućnost

U suštini, Folderit nije samo sistem za upravljanje dokumentima; to je sveobuhvatna platforma dizajnirana da pojednostavi, osigura i poboljša način na koji preduzeća rukuju svojim dokumentima. Sa karakteristikama prilagođenim modernim poslovnim potrebama, nije ni čudo. Folderit je preferirani izbor za mnoge.