Račun je jedan od najosnovnijih, a ipak važnih podataka a tačni računi su najvažniji za poslovanje. Oni omogućavaju preduzećima da upravljaju svojom likvidnošću. Fakture takođe imaju direktan uticaj na finansijsko planiranje poslovanja jer utiču na godišnju prodajnu evidenciju i zauzvrat utiču na poslovnu prognozu.

Bez sistema za upravljanje fakturama nema uspješne kompanije!

Automatska odobrenja

Folderitov sistem upravljanja fakturama brine se za ovo i mnoga složenija pitanja umjesto vas. Koristeći Folderitov softver za odobravanje elektronskih faktura možete automatizirati i regulirati cijeli proces fakturisanja. Nećete morati sami da tražite odobrenje. Sve što trebate učiniti je postaviti ga na naznačenu lokaciju i pokrenuti odobrenje. Relevantni potpisnici će biti upozoreni da daju svoje odobrenje i to će se pobrinuti automatski, u roku od nekoliko trenutaka. U slučaju više zainteresovanih strana, to se može uraditi u nizu, hijerarhijski ili sve zajedno, bez posebnog redoslijeda.

Softver za upravljanje računima može pomoći u prevazilaženju:

  1. Nepotrebnih napora
  2. Greške u fakturisanju
  3. Nezadovoljstvo klijenata
  4. Prijevara
  5. Usporavanje toka posla
  6. Gubitak faktura

Pored svog jedinstvenog automatizovanog procesa odobravanja faktura, Folderit vam pruža najsavremeniji, siguran sistem za skladištenje u oblaku koji nudi 256-bitne sigurne servere na nivou banke. Osigurava integritet vaših podataka korištenjem SSL-a za prijenos podataka ui iz sistema.

Pristup hijerarhiji

Možete koristiti Folderit za kreiranje hijerarhijskih nivoa pristupa za bilo koji broj korisnika koji vam, vašem timu i svim vanjskim dionicima omogućavaju pregled ili uređivanje dokumenata. Imate potpunu kontrolu nad kreiranjem grupa ili korisničkih grupa kako biste imali svoj izbor pristupa. Možete koristiti da osigurate minimalno preklapanje odjeljenja; istovremeno vam omogućava da kreirate timove za saradnju dajući pristup osoblju iz različitih odeljenja koristeći različite nivoe pristupa datoteci ili folderima.

Možete dodatno povećati produktivnost koristeći Microsoft Office 365 (potrebna je posebna pretplata) sa bilo kojim brojem saradnika. Na ovaj način možete zbrojiti svoje fakture koristeći Microsoft Excel u realnom vremenu, kao da sjedite jedan pored drugog i ažurirate i obrađujete zapise.

Folderitova pretraga koristi optičko prepoznavanje znakova (OCR) koje čini težak zadatak pretraživanja dokumenata jednostavnim lociranjem medija i sadržaja unutar datoteka i mapa čak i ako su u formatima samo za čitanje kao što su slike, skenirani dokumenti, PDF-ovi itd. Možete također dodati prilagođena polja metapodataka, kao i pridruživati datoteke unutar različitih mapa kako biste kreirali relacije i povezali ih.
Folderit vam također omogućava kreiranje verzija datoteka pri čemu možete sačuvati postojeće metapodatke kao i ranije verzije datoteke ili dokumenta kroz njihovu evoluciju. Vraćanje ili vraćanje starije verzije istog dokumenta je jednostavno kao jedan klik. Sve ove funkcije mogu pomoći u pojednostavljivanju fakturisanja do stepena da se možete fokusirati na proces bez brige o organizaciji podataka.

Folderit dalje osigurava internu odgovornost tako što vodi revizijski trag, kao i omogućava vam da postavite obavještenja za bilo kakve promjene napravljene na dokumentima i folderima, uključujući uređivanje, premještanje, brisanje, pa čak i preglede. Imate dnevnik svake aktivnosti i od koga i kada inspirišete odgovornost. Ovo može pomoći u poboljšanju usklađenosti i verifikacije.

Zaključak

Folderitova najmodernija infrastruktura i napredne funkcije znače da ste sigurni u sigurnost i integritet vaših podataka i finansijskih zapisa. Njegova funkcija revizorskog traga podstiče transparentnost i podatke koji se mogu indeksirati upotrebom meta podataka. Njegovo automatizovano upravljanje fakturama i sistem odobravanja osigurava da se svi zapisi ažuriraju bez rizika od ljudskih grešaka i da se čuvaju na hiper-bezbednom serveru i prenose podaci, šifrovani. Takođe, sa mnoštvom funkcija uključujući obavještenja, verzionisanje datoteka, automatsko zadržavanje i prilagođeno mobilnim uređajima. Nagrađivani interfejs čini Folderit idealnim softverom za upravljanje fakturama.