Folderit Online DMS koristi hiljade pravih i fizičkih lica. Ovdje prenosimo recenzije korisnika Folderit Online DMS-a koji su ostavili svoje komentare na Capterra platformi. Ukoliko želite da objavimo vašu recenziju, pošaljite nam vaše kritike i pohvale.

Od kako sam prešao na ovaj menadžment sistem moj posao se značajno preokrenuo NA BOLJE. Moja radni prostor nije više pretrpan i zbog toga više ne trošim dragocjeno vrijeme na traženje. Ovo je vrlo koristan proizvod koji će, siguran sam, nastaviti da se razvija i mijenja te tako poboljšava produktivnost mnogim malim poslovima da postanu VELIKI poslovi.

Za: Povećava produktivnost. Olakšava delegiranje obaveza.
Korisnik Folderit usluge: 1-2 godine
Broj uposlenika: 11-50

Dennis H.
Direktor, Transport/Prijevoz/Željeznice
Hard disk na vlastitom serveru nam bio pokvario samo nekoliko sedmica nakon što smo prethodno sve prebacili na Folderit. Zahvaljujući tome smo u potpunosti spašeni! U početku smo planirali da zadržimo paralelno i naš server kao bekup ali smo sada odustali od kupovine novog. Nema potrebe za tim pošto je Folderit mnogo sigurniji i pouzdaniji po svim standardima plus ne košta nas nikakvog investiranja. Iako smo Folderit u početku mislili koristiti samo kao DMS, sada ga koristimo i kao digitalni sef. Sačuvao nas je od velikog problema zbog gubitka našeg servera. Hvala vam momci!
Sistem je jednostavna za razumjeti i koristiti. Sve radi odlično i kao što smo očekivali! Preporuka za ostale: ne razmišljajte previše. Ovo je bez daljnjeg, pravo rješenje.

Broj uposlenika: 11-50
Korisnik Folderit usluge: 6-12 mjeseci
Za: Sigurnost, funkcionalnost

Nancy T.
Zadovoljan višegodišnji korisnik. Odličan proizvod, zadovoljstvo ga je koristiti. Folderit tim je super odzivan i od pomoći.

Korisnik Folderit usluge: 2+ godine
Za: Jednostavan. Ne traži nikakvu posebnu obuku da bi se koristio. Tim za podršku je od izuzetne pomoći.

Duncan Thomas T.
Project Manager, Arhitektura & Projektovanje
Lagan, pristupačan, jednostavan ali sa svim potrebnim funkcionalnostima. Upravo sam počeo da ga koristim i pronašao da je mnogo lakši za korištenje nego što sam mislio. Dobio sam mnogo više nego što sam očekivao 🙂 Do sada nismo koristili nikakav sistem za razmjenu dokumentacije a nakon što smo počeli da koristimo Folderit jako nam se pojednostavila administracija.

Broj uposlenika: 1-10
Korisnik Folderit usluge: 6-12 mjeseci
Za: Intuitivan, jednostavan za razumjeti

Mark W.
Advokat, Pravne usluge
Ono što nas je iznenadilo je kako je jednostavan za korištenje. Svi mi koji smo ranije koristili druge dokument menadžment sisteme smo imali niska očekivanja kada nam je kompanija odlučila preći na Folderit. Koja razlika. Stvarno nam je zadovoljstvo koristiti ovaj sistem. To je nešto što nismo nikada mislili da ćemo reći za neki DMS...

Broj uposlenika: 11-50
Korisnik Folderit usluge: 6-12 mjeseci
Za: Lagan za korištenje, lijepo izgleda, vrlo pristupačan jer ima nisku i fiksnu cijenu za neograničen broj korisnika.

Tom C.